• Wat is COR5 @Work?

    Laten we beginnen met wat het níet is: het is geen zweverig zelfhulpprogramma of een appje met van internet geplukte teksten.

    COR5 @Work is een wetenschappelijk verantwoord, zorgvuldig ontwikkeld online product om uzelf en uw medewerkers beter te laten presteren op de werkvloer. Onze toepassingen kunnen u helpen om de juiste persoon voor een bepaalde functie te vinden, uw verkoopprestaties te verbeteren of om uw sterke en minder sterke punten in kaart te brengen.

    Check het aanbod hieronder en begin vandaag nog met een van de toepassingen.

    COR5 @ Work zorgt ervoor dat u het verschil kunt maken.


Hoe werkt COR5 @Work?

COR5 @Work is gebaseerd op de meest recente bevindingen van vooraanstaande gedragswetenschappers, experts die dag in dag uit het gedrag van mensen bestuderen. Die precies weten wat hen motiveert en inspireert.

Verbeter uzelf en uw aanpak met COR5 @Work. Het pakket helpt u een betere manager, verkoper, coach enzovoort te worden. Wat u ook doet, met COR5 lukt het allemaal beter. De eerste applicaties van COR5 helpen u bovendien om goede medewerkers te werven. Gebruik COR5 om kandidaten te vinden, hen op uniforme, grondige wijze te beoordelen en een optimale match tussen vacature en medewerker te maken.

De applicaties van COR5 @Work zijn veelomvattende, intuïtief te hanteren gereedschappen om uw eigen krachten en die van uw personeel te vergroten. COR5 maakt gebruik van wetenschappelijke methoden om het beste uit iedereen te halen. Het is bovendien een uitstekend systeem om de betere medewerkers voor uw organisatie te werven.

 

COR Development

De meeste mensen onder ons weten wat hun sterktes en zwaktes zijn, maar wilt u leren hoe u uw sterke punten beter kunt gebruiken en uw zwakke punten kunt ontwikkelen? De COR Development toepassing kan u daarbij helpen. Begin met het invullen van de gratis assessment en u krijgt direct inzicht waarom u de dingen doet die u doet, waarin u zich onderscheidt en waar verbeteringen mogelijk zijn. 

COR Talent

Deze essentiële set van toepassingen helpt u om betere mensen te vinden en aan te nemen of om de juiste mensen te promoveren die al bij u werken.

COR Sales

Een beter verkoopresultaat start met een beter verkoop team. Geef het team de tools die ze nodig hebben om beter te verkopen aan retail, consumenten en bedrijven. Leer ze om gewoonten en gedrag van klanten te 'lezen' en vervolgens de verkooptactiek aan te passen.

 


Doe meer. Bereik meer.


Wie gebruikt COR5 @Work, en waarom?

Categorie Applicatie Voordelen Iedereen Managers Verkopers Salesmanagers Eigenaren/staf HR-managers
COR Development Uw COR5-profiel Doe een gratis assessment en kom zo meer te weten over uw sterktes en beperkingen.
COR Talent Job Profiling Om het juiste talent voor uw bedrijf te vinden, zult u eerst goed moeten vaststellen welke eigenschappen iemand voor een bepaalde functie moet hebben. Of u een medewerker nu binnen uw organisatie of daarbuiten werft, onze applicatie Job Profiling stelt u en uw medewerkers in staat om voor elke vacature de succesfactoren te bepalen. Vervolgens kunt u heel gericht kandidaten werven én selecteren.
Effective Hiring Succesvoller werven en selecteren. Optimale matches tussen vacatures en werkkrachten.
High Potential Assessment Het kan zijn dat uw grootste talenten al aan boord zijn. Stel vast wie er rijp zijn voor nieuwe uitdagingen, en hoe u hen op de juiste plek kunt krijgen.
COR Sales High Performance Selling Leer om optimaal gebruik te maken van elke verkoopkans.
Het verkoopproces Leer effectiever te verkopen in de detail- en groothandel, waar dan ook.
Verkopen aan klanten Leer uw verkooptactieken aan te passen aan de gewoonten en het gedrag van uw prospects en klanten.
Begrijp uw klanten Helpt u uw klanten beter te doorgronden, zodat u uw verkooptactiek effectief kunt aanpassen. Vergroot uw kansen op een succesvol verkoopgesprek. Leer het verkoopproces beter te sturen.