Job Profiling

Waarom deze applicatie ?

De functieprofielen laten u zien wat u nodig hebt om uw bedrijf nog succesvoller te maken. U krijgt een helder beeld van het werknemersprofiel dat benodigd is voor de optimale invulling van een bepaalde functie.

Tevreden en betrokken medewerkers presteren beter en hebben een positieve invloed op het moreel binnen uw bedrijf. Dankzij COR5 is het niet nodig om externe adviseurs in te huren en zo de productiviteit van uw bedrijf te verbeteren. Sterker nog, deze apllicatie is geheel gratis.

COR5 doet het werk voor u en presenteert de resultaten op een inzichtelijke manier. Daarnaast zijn de profielen eenvoudig aan te passen aan de specifieke eisen van uw bedrijf. En op het moment dat u met behulp van deze applicatie hebt vastgesteld wat u nodig hebt, is het zoeken naar nieuw personeel een stuk gemakkelijker.

Voordelen

De functieprofielen laten u zien wat u nodig hebt om uw bedrijf nog succesvoller te maken. 
 

  • Functieprofielen geven inzicht in wat u van een medewerker/kandidaat verwacht.
  • Door meerdere (interne) experts te gebruiken krijgt u een perfect beeld van de functie
  • Opgeslagen functieprofielen kunnen worden gebruikt in de andere COR5-applicaties. De profielen die u voor uw organisatie hebt opgesteld, zijn snel en eenvoudig te gebruiken voor werving-en-selectietrajecten.
 


Hoe werkt het?

  • Voor elke positie in uw bedrijf maakt u een functieprofiel aan.
 
  • Nodig medewerkers uit om de door COR5 ter beschikking gestelde vragenlijsten in te vullen. De uitslag hiervan bepaalt het ideale profiel voor de functie in kwestie.
 
  • De resultaten worden op een duidelijke, beknopte manier getoond. Hierdoor kunt u ze heel gericht toepassen binnen uw organisatie.