Effective Hiring

Waarom deze applicatie ?

Verkeerd bemande of onbemande werkplekken hebben consequenties voor het moreel en de prestaties binnen uw bedrijf. Doorgaans kost het te veel tijd en geld om een vacature op te vullen. Recent onderzoek toont aan dat het conventionele sollicitatiegesprek maar in een zeer klein aantal gevallen een goede graadmeter is voor de te verwachten prestaties van de sollicitant.

COR5 kan u helpen om uw sollicitatieprocedure efficiënter te maken. Onze processen omvatten alle aspecten die nodig zijn om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen en verhogen het slagingspercentage bij het werven en selecteren van nieuwe medewerkers.

Voordelen

Heel simpel: COR5 verhoogt uw kansen op succes. Wij helpen u om te bepalen welke kandidaat het meest geschikt is voor uw vacature, en waarom. COR5 maakt de sterke en de zwakke punten van een kandidaat zichtbaar. Hierdoor weet u van tevoren wat u kunt verwachten van uw nieuwe medewerker. En waar u zich op moet concentreren bij het inwerken van de nieuwkomer. Met de juiste mensen op de juiste plek zijn de kansen op succes voor uw bedrijf én uw medewerkers maximaal.

COR5 is een online totaalpakket van applicaties, wat betekent dat u geen tijd hoeft te verspillen met het downloaden van grote tekstbestanden. COR5 is efficiënt, gemakkelijk en snel te gebruiken.

Start nu met de applicatie Effective Hiring!


Hoe werkt het?

  • U maakt een project aan voor de vacature die u hebt.
 
  • U nodigt medewerkers en collega's uit om de door COR5 ter beschikking gestelde vragenlijsten in te vullen. De uitslag hiervan bepaalt het ideale profiel voor deze vacature.
 
  • De resultaten hiervan worden op een duidelijke, beknopte manier getoond. Hierdoor kunt u ze gemakkelijk toepassen in uw organisatie.