• "De toepassingen van COR5 kunnen door bijna iedereen in de organisatie worden gebruikt."
    Vind de juiste medewerker

COR Talent Applicaties

Hebt u wel eens iemand aangenomen die uiteindelijk toch niet geschikt was voor de functie? De COR Talent toepassing is ervoor bedoeld om dat soort situaties te vermijden. Gebruik COR Talent om geld en tijd te besparen.  Neem de juiste mensen aan door vooraf te bepalen ervoor nodig is om succesvol te zijn in de functie.  De COR Talent toepassingen kunnen u ook helpen om een ideaal profiel voor een functie te maken of om talentvolle medewerkers in uw organisatie te ontdekken en helpen zich verder te ontwikkelen.Wie gebruikt COR Talent, en waarom?

Categorie Applicatie Voordelen Iedereen Managers Verkopers Salesmanagers Eigenaren/staf HR-managers
COR Talent Job Profiling Om het juiste talent voor uw bedrijf te vinden, zult u eerst goed moeten vaststellen welke eigenschappen iemand voor een bepaalde functie moet hebben. Of u een medewerker nu binnen uw organisatie of daarbuiten werft, onze applicatie Job Profiling stelt u en uw medewerkers in staat om voor elke vacature de succesfactoren te bepalen. Vervolgens kunt u heel gericht kandidaten werven én selecteren.
Effective Hiring Succesvoller werven en selecteren. Optimale matches tussen vacatures en werkkrachten.
High Potential Assessment Het kan zijn dat uw grootste talenten al aan boord zijn. Stel vast wie er rijp zijn voor nieuwe uitdagingen, en hoe u hen op de juiste plek kunt krijgen.